fbpx

Семейна почивка сред природата

Западни Родопи
17.03.2021
Семейна почивка сред природата на Западните Родопи
31.03.2021

Семейна почивка сред природата

Създадохме атмосфера на топлина, домашен уют и спокойствие. Изберете семейна почивка сред природата. Елате при нас за здраве, спокойствие и отлична, качествена почивка! Насладете се на романтиката на селския живот, въздуха, опияняващ със свеж аромат. Елате на почивка с деца и доведете вашите близки и приятели да почиват при нас

Къща за гости Кристал в Триград, Западните Родопи

Ние Ви предлагаме незабравима почивка и прекрасни моменти със семейството сред природата на Западните Родопи. Подарете си уикенд или цяла седмица сред зареждащата атмосфера на село Триград и околностите. Природа, тишина, спокойствие и място за почивка от забързаният живот, това можем да Ви предложим, свържете се с нас на посоченият телефон за свободни места и резервация. Актуални цени за сезон 2021г.

Телефон за резеравации

0889 268 996

Къде е най-доброто място за отдих за семейство, което постоянно живее в града? Пътуванията до търговски и развлекателни центрове ще ви уморят не по-малко от работни дни. Както и да е, всяка ваканция, прекарана в града, няма да донесе емоционален и психически мир, който жителите на града крайно липсват.

Семейна почивка сред природата
Семейна почивка сред природата

Природата е единственият източник на истинска релаксация. Дори кратък престой в някой красив и екологично чист природен ъгъл ще осигури дългосрочен прилив на сила и запас от положителна енергия.

В края на краищата, когато ще прекарвате време сред природата с най-близките си, и особено ако в семейството има деца, искате да е удобно: да имате уютна, чиста стая за живеене, така че да можете спокойно ходете със семейството си в безопасна зона.

И тъй като градският жител не успява често да излезе сред природата със семейството си, той особено не иска да се бърка с избора на място за почивка. Много хора избират къщата за гости като място за почивка особено след COVID-19 тъй като има по-малко хора и е значително по-спокойно за почивка и релакс. Заповядайте при нас за да можете да се насладите на прекрасната природа на Родопите.