fbpx

Дестинация Триград

Дестинация Триград

Триград

И тази година доста туристи ще изберат Триград за своя дестинация, понеже тук могат да намерят съчетание от чист въздух, спокойствие и спиращи дъха природни феномени.

Ако търсите уютна и задушевна атмосфера, изберете селски туризъм в Родопите. За разлика от скъпите и луксозни хотели, къща за гости Кристал ще ви накара да се почувствате като у дома. На разположение ще имате барбекю, лятна градина, безжичен интернет и други екстри, като  – вечеря под небето , пикници, обяд на барбекю, или пък край камината на по чеверме.

изглед от терасата

Ако имате желание да съчетаете истинска почивка с добри спомени, тогава изберете Къща Кристал. В Триград може да изкачите планински върхове, да се спускате с въжета в пещери, да опитате от домашно сготвената храна, която се предоставя в Кристал. Забавленията, които ви очакват, са особено много и най-различни по вид: спускане по тролея на Тарзан, посещение на пещерите Дяволско гърло, Харамийска и Ягодинска, както и обиколки на региона с коне.

Селският туризъм в Родопите е напълно подходящ за всякакъв вид начинания. Заповядайте при нас, за да вкусите от чистата еко храна, приготвена от собствено стопанство, както и лековития мурсалски чай 🙂