fbpx

Нощувки в Еко къща за гости „Кристал“ в  Триград

Еко къща за гости „Кристал“ е разположена в новата част на Триград. Гледката към Родопите навява спокойствието и уют, от които така силно се нуждаете. Тук ще изживеете усещането за носталгия по отминалото време, докато използвате всички удобства на модерната цивилизация. Къщата е на надморска височина от 1270 метра – идеално място за почивка в планината, независимо от сезона.

Еко къща „Кристал“ съчетава романтика и практичност в неповторима комбинация.

След като оставите колата си на паркинга ще усетите, че се впускате в невероятно приключение. Емоциите започват още на входа. Очакват ви общо 4 стаи – част от тях с две легла, а други с три – за да прекарате перфектната нощувка при гостоприемните домакини.

Всяко помещение има автентична атмосфера, която ни връща към отминали времена. Стаите са снабдени с парно отопление и телевизор, които да ни напомнят, че все пак живеем в двадесет и първи век. Терасата и кухненският бокс ще бъдат основни спирки на кулинарните любители. Всяка стая предоставя уникална панорама за гостите на къщата. Отправяйки поглед навън, ще бъдете пленени от красотата на Родопите и със сигурност ще искате да се върнете отново.

Трапезарията е просторна и уютна. Камината създава празнична атмосфера. Цялата храна, която ще опитате в къщата, е домашно приготвена, от опитните ръце на собствениците. Обширният двор в къща за гости Кристал е чудесно място за вечерно барбекю.

Специално предложение

Къща за гости Кристал предлага преференциални условия за родителите с деца до 5 години. Не се налага доплащане за детето, освен при нужда от допълнително легло.

Не губете повече време в търсене на правилната дестинация за вашата заслужена почивка. Вече знаете правилния избор – село Триград е перфектното място за отдих от големия град, а къщата за гости „Кристал“ ще ви осигури удобството и спокойствието, от което се нуждаете.

Резервирайте още сега желаната стая – утре може да е късно. Разгледайте ценовата листа за нощувки в къщата тук.

 

Ако ви е омръзнало през лятото да ходите на море, а през зимата да се сблъсквате с тълпите от туристи по зимните курорти, то село Триград е правилното място за вас. Селцето не е особено голямо, но ще ви заплени с многобройни забележителности.

Полезна информация за Триград

Триград е разположен в Родопите, на 25 км от град Девин. Административно Триград се отнася към област Смолян.

Мнозина свързват селото с известното Триградското ждрело и това не е никак случайно. Природната забележителност е една от най-желаните, но трудно достижими дестинации. Скалите са оформени по такъв начин, че да пазят местността от всякакви нарушители. Въпреки нелесния за изминаване път, веднъж достигнете ли Триградското ждрело, няма да съжалявате. Гледката е незабравима и често е мечтан обект на любителски фотографии.

Съвсем наблизо се намират и две от най-впечатляващите пещери в България – Дяволското гърло и Харамийска пещера. Красотата им ще ви вдъхнови да опознаете този все още непопулярен край на страната.

Околната природа, типична за Родопите, ще ви завладее. Част от растенията и животните не се срещат на други места, поради което са получили статут на защитени вПриказна гледка към атрактивното китно село Триградидове.

Разхождайки се, неусетно стигате и до самото село Триград. То крие много тайни и мистични забележителности. Ще се пренесете в миналото.Ще останете удивени от изумителната архитектура на къщите. Повечето от тях са построени преди столетие и изглежда сякаш са се настанали удобно върху скалите.

В края на деня, след дългите разходки се нуждаете от място, на което да отдъхнете, да пренощувате и да се заредите с нови сили за следващия стремителен ден. Къщата за гости „Кристал“ ще отговори на всички ваши изисквания за удобство и комфорт. Хиляди посетители вече се увериха в пословичното гостоприемство на родопчани – бъдете един от тях!