fbpx

Семейна почивка сред природата на Западните Родопи

Семейна почивка сред природата
24.03.2021
Забележителности в Западните Родопи
07.04.2021

Семейна почивка сред природата на Западните Родопи

Искате да си направите една прекрасна почивка сред природата за уикенд или цяла седмица, през топлите месеци на годината. Ние Ви предлагаме да заложите на семейна почивка сред природата на Западните Родопи. Или по точно в нашата къща за гости в Триград, Западните Родопи. От над 15 години посрещаме гости на къщата ни за гости и се гордеем с това.

Домашният уют, добрата кухня и чистият въздух допринасят за това.

Обадете ни се за резервация:

0889 268 996

Какво обикновено правите през уикенда? Всяко семейство мечтае да прекара един уикенд интересно и полезно: починете добре, наберете сили и вдъхновение за цяла работна седмица, вземете незабравими впечатления, научете нещо ново. Цени за резервации за нощувка в къщата за гости. Може да направите вашето пътуване незабравимо и да използвате кемпер под наем от София!

Семейна почивка сред природата на Западните Родопи
Семейна почивка сред природата на Западните Родопи

Нека се опитаме да вдъхновим вас и вашето семейство за активен уикенд. Докато децата са малки и се нуждаят от нашето внимание, има възможност да се наслаждаваме на семейното общуване, да правим всичко заедно: да се радваме, желаем, учим, движим се.

Лято – навън е топло, грее слънце. Природата ви зове! Искате ли да дишате чист въздух, да се наслаждавате на лекия бриз в сянката на дърветата, да ходите боси по копринена трева, да се изпълвате с енергията на чистата вода?

Вие сте добре дошъл! Все още ли се чудите къде можете да отидете на почивка през лятото?

Семейна почивка сред природата на Западните Родопи


Нека се опитаме да обясним защо почивката при такива условия е важна за семейството.

Знаете ли, че човешката психика се отваря постепенно, повтаряйки еволюцията на цивилизацията, всяко дете имитира и в определен момент активира качествата на първобитните хора, първоначалните селища, първите общности и историческите княжества?

Ето защо е препоръчително всеки от нас за здравословно развитие от време на време да се озовава в условия, близки до първоначалните: мама създава уют в къщата, храни, грижи, гали; татко демонстрира лични постижения, помага да стане по-силен, учи трикове за оцеляване, мотивира да бъде смел.

Нашата градска джунгла изкривява тези оригинални родителски роли и ги прави непонятни за децата.

Елате в нашата къща за гости и се отпуснете с цялото семейство, тяло и душа, почувствайте единството с природата. Това ще възстанови вашите умствени и физически сили за дълго време.