fbpx

Самостоятелни къщи за гости в Родопите

Къща за гости в Триград

Самостоятелни къщи за гости в Родопите. Представяме на вашето внимание самостоятелна къща за гости в Западните Родопи в района на село Триград, Триградското ждрело, Ягодинската пещера, пещера Дяволското гърло.

Направи запитване и резервация: 0889 268 996

Самостоятелни къщи за гости в Родопите

Изибрайки самостоятелна къща за гости Вие си купувате спокойствие, място за вашата почивка. Привестваме всички с добре дошли, настаняваме ги в избраната от тях стая/и и им предоставяме всички необходими удобства за да се чувстват добре.

Самостоятелни къщи за гости в Родопите
Самостоятелни къщи за гости в Родопите

Триград къща за гости

Къща за гост Кристал в село Триград, посреща гости от вече над 20 години, с традиции в еко туризма, стараем се да показваме най-доброто и красивото от природата ни. С всички удобства за съвременният човек, от интернет, телевизия, храна на една ръка разстояние и др.


Почивка в Триград

Много хора последните години избират да почиват в Западните Родопи, тъй като тишината и спокойствието царят наоколо. Чистият въздух, утринната хладина след горещите летни дни, природните забележителности в района.


Къща за гости Триград

Къщата е на надморска височина от 1270 метра – идеално място за почивка в планината, независимо от сезона.

Еко къща „Кристал“ съчетава романтика и практичност в неповторима комбинация.


Нощувки в Триград

Вие избирате за какъв период ще посетите къщата ни за гости, голяма част от посетитетите избират уикенд или още няколко допълнителни дни 4-5 за да могат да разгледат всичко в райна. Може да изберете стая с две или три легла, според вашите нужди.


Къщи за гости в Родопите Триград

Всяко помещение има автентична атмосфера, която ни връща към отминали времена. Стаите са снабдени с парно отопление и телевизор, които да ни напомнят, че все пак живеем в двадесет и първи век. Терасата и кухненският бокс ще бъдат основни спирки на кулинарните любители. Всяка стая предоставя уникална панорама за гостите на къщата. Отправяйки поглед навън, ще бъдете пленени от красотата на Родопите и със сигурност ще искате да се върнете отново.