fbpx

Защо да изберем къща за гости?

Къща за гости или хотел?
27.01.2021
Предимства на къщите за гости
10.02.2021

Защо да изберем къща за гости?

Какво е къща за гости и по какво се различава от хотел?

Защо да изберем къща за гости? Тръгвайки в командировка или на почивка, пътувайки или в командировка, ние мислим къде ще трябва да нощуваме или да останем няколко дни.

Има много възможности, но повечето от нас клонят към традиционните хотели. Има обаче алтернатива на тях, под формата на къщи за гости. Актуални цени за резервации 2021г.

Телефон за резервация: 0889 268 996

Къща за гости Кристал в Триград

За да вземем решение, първо внимателно проучваме всички оферти, разглеждаме съотношението цена-качество, обръщаме внимание на комфорта.

Защо да избетем къща за гости в Триград?
Защо да избетем къща за гости в Триград?

Къщите за гости са готови не само да предложат обикновен нощувка, но и редица други моменти, които може да не са налични в класически хотел.

Защо да изберем къща за гости?

Основните разлики

Къщите за гости имат домашна атмосфера. Там атмосферата наистина е различна от тази в държавните хотели или хостели.

Собствениците са отговорни за тази атмосфера, а къщата за гости е тяхно въображение, от развитието на което се интересуват. И бъдете сигурни, че те ще изпълнят някоя ваша заявка, изслушайте вашите желания.

Те незабавно ще отговорят на всякакви коментари. С една дума, те ще направят всичко възможно, за да ви зарадват с всичко.

Самостоятелна къща за гости в Триград, Западните Родопи

Комфортът и уютът е това, което отличава къщите за гости от другите видове настаняване, където можете да отседнете. Това е усещането за дом, който привлича посетители на къщи за гости , както и да мрачни хотели, които са останали в много градове

Друг безспорен плюс за гостите е наличието на закуска, която е включена в цената на стаята, или пълен пансион за малко пари. В такива случаи собствениците готвят сами или наемат външен готвач.

Като правило закуските, обядите и вечерите в къщите за гости са разнообразни и винаги вкусни. Не забравяйте, че в къщите за гости няма толкова много стаи, което позволява на собствениците да обърнат достатъчно внимание на всички гости.

Цени на стаите в къща за гостив Триград

Това също е важен фактор, на който клиентите обръщат внимание. А в къщите за гости има предимства, които ще задоволят и най-взискателния клиент:

 • винаги свеж ремонт,
 • просторни и удобни стаи, обзаведени по най-висок стандарт,
 • работни контакти и ключове,
 • легло, което не скърца и ви позволява да спите добре след натоварен ден, преговори и срещи,
 • баня, в която винаги има топла вода, е незаменим атрибут на всяка почтена къща за гости.

И най-важното е достъпна цена, която е много по-евтина от хотелската за подобен набор от услуги. Безплатният охраняем паркинг за вашата кола, в който сте пристигнали, също може да се превърне в приятен бонус.

Какво е къща за гости и по какво се различава от хотел?

Също така, бонусите включват затворена зона със собствен двор, уютни беседки, някои къщи за гости имат:

 • сауни,
 • бани,
 • Фитнес зали,
 • басейни, което ви позволява да се отпуснете.

Защо да изберем къща за гости?

Той може да действа като плюс или минус в сравнение с хотелите. Последните се намират най-често в центъра на града, което предоставя на гостите редица предимства.Къщите за гости могат да бъдат в различни райони, включително покрайнините. Това също има своите предимства.

На места като това:

 • много по-добра екология,
 • без суетене
 • няма постоянни партита за нощен живот.