fbpx
Самостоятелни къщи за гости в Родопите
05.07.2021

Къща за гости

Къща за гости

Предлагаме на вашето внимание къща за гости Кристал в село Триград, Западните Родопи. Невероятно място за почивка и релакс. Вече с повече от 20 години история в посрещането на гости

Къща за гости в Родопите

Можете да ни намерите в Западните Родопи, в близост до прекрасни места като Триградското ждрело, Ягодинската пещера, Дяволското гърло.

Телефон за резервации: 0889 268 996


Къща за гости в Триград

Еко къща за гости в село Триград, Ви приветства за летният сезон за около 3-4 месеца. Много хора се крият от горещите летни дни по-високо в планината, където се намира и къщата ни за гости. Част от хората предпочитат да дойдат за уикенда, а други да останат доста по -дълго, за седмица или 10 дни, като имат възможност да работят и от къщата , тъй като имаме и интернет и всички удобства това да се случи.


Къща за гости Родопи


Самостоятелни къщи за гости в Родопите

В нашата къща за гости искаме да дадем възможност на всички, които се интересуват, да прекарат няколко дни в тишина и спокойна обстановка в близост до природата и красиви гледки. Чистиян въздух и домашната храна повишават силите Ви от енергия и се чувствате по-добре и здрави, физически и психически.


Къща за гости Триград

В къща за гости Кристал могат да нощуват до 10 човека, разположени в две двойни и две тройни уютни и чисти стаи с перфектен изглед към Родопите. Сред удобствата, които можете да използвате в къщата, са и:

  • телевизор с цифрова телевизия
  • голяма трапезария с камина
  • огромна библиотека с книги
  • безплатен безжичен интернет
  • просторна градина с барбекю
  • домашни еко продукти
  • разглеждане на забележителностите в Триград

Къща за гости Кристал – Триград предлага на всеки свой посетител да опита чудни еко продукти, приготвени от собствено стопанство – мурсалски чай, еко мед, еко домашно сладко и еко доматен сок. Изживейте мечтаната закуска сред родопската зеленина сред нашия просторен двор с голямо барбекю, изключително подходящо за настъпващото лято.


Триград къща за гости

На подобни местенца има два варианта за чудесни преживявания – или в голяма приятелска компания, или с най-близкия до сърцето ти човек… Бихте могли да преживеете незабравими моменти, ако резервирате стая за почивка в Триград – райско кътче, сгушено в сърцето на Родопите. Възползвайте се сега от специалните ни оферти за настанявания през летния сезон!